A Vendégházról

A vendégház és kertjének kialakításakor legfontosabb szempontnak azt tekintettük, hogy mi milyen helyen pihennénk a családdal, baráti társasággal szívesen. A Kevirigó vendégház családi házas jellege miatt nagyszerű szállás egy öttagú család vagy egy kisebb baráti társaság számára.

A házban két szoba található, mindkettő az emeleten helyezkedik el.

Fülemüle szoba: A kisebbik, saját fürdőszobás és franciaágyas szobát főként pároknak ajánljuk. Nevét onnan kapta, hogy a kert felé néző ablakán keresztül a tavaszi és nyári éjszakákon hosszasan hallgathatjuk az éneklő fülemülék dalát.

Vörösbegy szoba: a nagyobbik szobánkban 3 db egyszemélyes ágy várja vendégeinket, melyekből könnyedén akár duplaágyat is ki tudunk alakítani igény esetén. A szobához tartozó fürdőszoba a földszinten található. A nevét a szobában domináns vörös és bordó szinről kapta.

Mind a két fürdőszoba zuhanykabinos zuhanyzóval, kézmosóval és WC-vel felszerelt.

A kiszolgálást segíti a praktikusan kialakított, teljes felszereltségű konyha, amely amerikai konyhás jelleggel kapcsolódik az otthonosan berendezett nappali-étkezőhöz.

A vendégházhoz illatos, virágzó, ápolt kert tartozik, továbbá elég nagy füves rész tollaslabdázás vagy bármely más labdajátékhoz. Ezen kívül marad még hely szalonnasütésre és grillezésre is.

A nyári hónapokban gazdagon termő gyümölcsfáinkról kedves vendégeink szabadon csemegézhetnek.

A vendégházunk udvara pedig még zárt parkolóként is szolgál, ahol akár négy autó is kényelmesen elfér.

 
 
 

Pabar Zoltán © 2008